Dobrý večer, dnes je čtvrtek 25. dubna, svátek má
Marek, zítra Oto
Silvestr 2023 v centru Prahy
31. PROSINCE 2023, zahájení večeře od 19:00hod
MENU: 7 chodů & Live piano v průběhu večera
- Möet & Chandon Impérial Champagne
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- "Brambory v popelu"
brambory/ slanina Mangalica/ zauzená smetana/ cibule
Forst Riesling Basalt, Pfalz, Německo (0,1 l) - "Tuňák"
tuňák/ sezam/ wasabi/ okurka/ ředkev
Sauvignon – pozdní sběr, barrique, F. Mádl (0,1l) - "Mušle svatého Jakuba"
hřebenatka/ květák/ omáčka z mušlí/ kaviár ze pstruha
Sancerre, Bordeaux, Francie (0,1l) - "Foie gras"
stromový dort/ foie gras/ fíky/ šalotka Sauternes, Château de Rolland, Bordeaux, Francie (0,05l)
- "Telecí Brzlík"
brzlík/ uzený úhoř/ ovesná kaše/ petržel/ telecí demi-glace
Chateau Minuty, Côtes de Provence, Francie (0,1l) - "Jelen"
jelen/ bramborové pyré/ konfitovaný brambor/ lesní ovoce
Pinot Noir – výběr z hroznů, Springer, Bořetice (0,1l) - "Grep"
grep/ růže/ vanilka/ champagne
Tramín červený – ledové víno, Sedlec (0,05l)
- PŮLNOČNÍ PŘÍPITEK: Kir Royal