Vegetariánské degustační menu

  • “Amuse Bouche”
    Bretaňské pečivo a máslo
    Malinový Kir Royal (0,1l)
  1. “Jahody”
    Jahody / Rajčata / Ricotta / Ocet
    Frankovka Rosé, vinařství Mádlová, Velké Pavlovice (0,1l)
  2. “Mušle”
    Daikon / Sójová omáčka / Pažitka / Miso / Koriandr
    Chablis 1er Cru, Mont de Millieu, La Chablisienne, Francie (0,1l)
  3. “Celer”
    Celer / Ponzu / Vanilka / Med / Černé jablko / Physalis
    Sylvánské zelené, pozdní sběr, vinařství Gotberg, Mikulov (0,1l)
  4. “Tofu”
    Tofu / Karamelové miso / Tonburi / Citron
    Gavi di Gavi, Villa Sparina, Piemonte, Itálie (0,1l)
  5. “Matcha”
    Matcha / Kokos / Jahody
    Veltlínské zelené, ledové víno, vinařství Špalek, Nový Šaldorf (0,05l)
  • Káva nebo výběr z exkluzivních čajů