TITANIC Gourmet Menu
TITANIC Gourmet menu v Praze
- Moët & Chandon Imperial Brut
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- Hors d‘oeuvres
zelený chřest/ holandská omáčka/ kaviár z jesetera/ citrón
Ryzlink Vlašský, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov - Ústřice
ústřice/ petržel/ kiwi/ zelené jablko/ koriandr
Chardonnay Val St. Pierre, Languedoc, Francie - Siven
siven/ okurka/ mušle svatého Jakuba/ slávky/ kaviár ze pstruha/ Gazpacho
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo - Consommé Olga
telecí consommé/ ananas/ citrónová tráva/ zázvor/ mušle svatého Jakuba/ kreveta
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie - Jehněčí
jehněčí/ mátový demi-glace/ petrželové pyré/ hrášek/ špenátový knedlík
Chateauneuf du Pape "La Bernardine", Rhône, Francie - Foie Gras
Foie Gras/ celer/ Cognac/ vlašské ořechy/ vanilka
Sauternes, La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie - Waldorf Pudding
jablko/ rozinky/ vlašské ořechy/ citrón/ zázvor/ vanilka
Sherry