TITANIC Gourmet Menu

TITANIC Gourmet menu v Praze

  • Moët & Chandon Imperial Brut
  • Amuse-bouche, šlehané máslo
  1. Hors d‘oeuvres
    zelený chřest/ holandská omáčka/ kaviár z jesetera/ citrón
    Ryzlink Vlašský, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov
  2. Ústřice
    ústřice/ petržel/ kiwi/ zelené jablko/ koriandr
    Chardonnay Val St. Pierre, Languedoc, Francie
  3. Siven
    siven/ okurka/ mušle svatého Jakuba/ slávky/ kaviár ze pstruha/ Gazpacho
    Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
  4. Consommé Olga
    telecí consommé/ ananas/ citrónová tráva/ zázvor/ mušle svatého Jakuba/ kreveta
    Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie
  5. Jehněčí
    jehněčí/ mátový demi-glace/ petrželové pyré/ hrášek/ špenátový knedlík
    Chateauneuf du Pape "La Bernardine", Rhône, Francie
  6. Foie Gras
    Foie Gras/ celer/ Cognac/ vlašské ořechy/ vanilka
    Sauternes, La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie
  7. Waldorf Pudding
    jablko/ rozinky/ vlašské ořechy/ citrón/ zázvor/ vanilka
    Sherry