Velikonoční menu de chef Tomáš Horák
- Amouse bouche
- Úhoř na dva způsoby/uzená šlehačka/okurka/ hruška-vanilka/petrželka/šafrán/Bauchant Orange želé
Ryzlink Vlašský – pozdní sběr, Mikros vín, Mikulov (0,1 dl) - Červená řepa / Kozí sýr / Cassis / Crème fraiche / Bylinky / Krutóny
- Pomalu pečená perlička se špekovým obalem, dýňové pyré, Cassis jus, plněný smrž, hrášek, zelený chřest
Frankovka Rosé - kabinet, Vinařství Mádlová, Velké Bílovice (0,1l) - Lemon – Yuzu Tarte / Mango / Tahiti Vanille / Citrónový chips
Pálava – výběr z hroznů, Vinařství Lechovice, Znojemská podoblast (0,5 dl)
- Variace francouzského másla - Jean-Yves BORDIER, máslo z mléka zemědělských farem v Bretani a Normandii
MENU 4 chody = 1 544,- Kč/ 60 EUR/osoba
MENU 4 chodů vč. výběru vín našeho sommeliera = 1 750,- CZK/ 68 EUR/osoba