L’Atelier Gourmet menu 8 chodů

Rozšířené menu jen pro skutečné labužníky

  • “Amuse bouche”
    Bretaňské pečivo a máslo
    Moët & Chandon Imperial Brut (0,1l)
  1. “Mořský vlk”
    Mořský vlk / Nori / Sušený tuňák / Zázvor / Kaviár / Perilový olej
    Pinot Blanc, pozdní sběr, vinařství Reisten, Mikulov (0,1l
  2. “Tatarák”
    Telecí / Šalotka / Morek / Pažitka / Pepř / Créme fraîche
    Château “M” Minuty rosé, Côtes de Provence, Francie (0,1l)
  3. “Křen”
    Křen / Jablko / Kopr / Zázvor
    Sylvánské zelené, pozdní sběr, Vinařství Gotberg, Mikulov (0,1l)
  4. “Steak”
    Hovězí steak / Černý česnek / Cibule / Lanýž / Balsamico
    Cignale, Castello di Querceto, Toscana, Itálie (0,1l)
  5. “Černé jablko”
    Černé jablko / Calvados
  6. “Žalud”
    Žaludové tagliatelle / omáčka Kombu / Tonburi / Pažitka
    Gavi di Gavi, Villa Sparina, Piemonte, Itálie (0,1l)
  7. “Jeseter”
    Jeseter / Fenykl / Kaviár / Hrášek
    Chablis 1er Cru, Mont de Millieu, La Chablisienne, Francie (0,1l)
  8. “Buddhova ruka”
    Buddhova ruka / Ananas / Mléčná rýže
    Sauternes, Château La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie (0,05l)
  • Káva nebo výběr z exkluzivních čajů