Gastronomický kalendář

Vaše zážitková kuchyně

Kromě nabídky z jídelního lístku připravuje pro naše hosty zpestření v podobě sezónních menu. Chceme, aby naši hosté mohli ochutnat jídla spjatá s určitým ročním obdobím, specifickým svátkem nebo si mohli prostě užít chuť jídel uvařených ze sezónních surovin vypěstovaných v roční době pro ně přirozené. I Maruška věděla, že pěstovat jahody v lednu je hloupost…

TIP:  Naše sezónní menu je možné zakoupit jako dárek svým blízkým ve formě dárkového gourmet certifikátu. Čím potěšit ve světě, kdy všichni mají všechno? Příjemně strávený večer ve dvou u dobrého jídla a pití v jedinečném prostředí krápníkové jeskyně je stejně ten nejlepší dárek, kterým uděláte radost každému!


15. - 31. května • Chřestové menu

Vyberte si z naší nabídky chřestových pokrmů! Chřest je pro nás symbol příchodu teplejších dnů a pod taktovkou našeho šéfkuchaře se mění v chutnou ale zdravou lahůdku.
  • Více informací
  • Cena: CZK 690,-
  • celoročně • Candlelight Romantické Menu

    Romantická večeře při svíčkách v nezapomenutelné atmosféře secesní krápníkové jeskyně jistě potěší jako dárek k výročí svatby nebo i při jiné slavnostní chvíli pouze pro dva. Udělejte radost své drahé polovičce.
  • Více informací
  • Cena: CZK 1290,-
  • celoročně • Honeymoon menu

    Myslíte si, proč podávat novomanželům kulinářské speciality, když mají stejně oči jen jeden pro druhého? Protože chceme, aby první okamžiky jejich manželství byly dokonalé a nezapomenutelné a podle ohlasů mladých párů se nám to daří.- Přijďte se sami přesvědčit.
  • Více informací
  • Cena: CZK 1290,-
  • celoročně • České degustační menu

    Česká kuchyně není jen vepřo-knedlo-zelo. Snažíme se vylepšit mínění veřejnosti o kvalitě tradiční české kuchyně a objevovat zapomenuté recepty našich babiček. Ty totiž měly ve svých kuchařkách pravé poklady. Nejžádanější menu z naší stálé nabídky…
  • Více informací
  • Cena: CZK 890,-
  • celoročně • Opera & Večeře

    Ochutnejte menu sestavené z oblíbených pokrmů slavných osobností jakými byli houslista a hudební skladatel Nicollo Paganini, operní skladatel Gioacchio Antonio Rossini či australské operní pěvkyně Nellie Melba, jejímž operním vystoupením se nechal inspirovat světoznámý kuchař 19. století Auguste Escoffier a pro Nellie Melba vytvořil lahodný dezert.
  • Více informací
  • Cena: CZK 1180,-
  • 6. ledna 2014 • Pravoslavné menu

    Oslava pravoslavných svátků v luxusním prostředí v centru Prahy. Jedinečný interiér krápníkové jeskyně, dvanáctichodové tradiční menu, živá hudba, sváteční atmosféra, zdobení stromku a pro každého vánoční dárek. Na přání vám rezervujeme privátní salónek pro setkání 10 a více osob. Na objednávku pro vás zajistíme dopravu limuzínou z večerní pravoslavné bohoslužby v kapli Sv. Mikuláše v Praze přímo na večeři…
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    14. února 2014 • Menu sv. Valentýna

    Romantická atmosféra, květina pro dámu a ty pravé pochoutky k události jako je svátek zamilovaných. Garantujeme, že oslavou sv. Valentýna v Triton Restaurantu rozhodně u své vyvolené zabodujete. Večer s živým pianem - jedinečná romantika!
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    17. - 21. dubna 2014 • Velikonoční menu

    Česká kuchyně přímo hýří specialitami, které se připravují pouze na Velikonoce. Využívá k tomu mladé maso, první zelené bylinky a další jarní suroviny. Naši kuchaři si letos připravili svěží variaci na tradiční velikonoční pokrmy.
  • Více informací
  • Cena: CZK 840,-
  • 15. - 31. května • Chřestové menu

    Vyberte si z naší nabídky chřestových pokrmů! Chřest je pro nás symbol příchodu teplejších dnů a pod taktovkou našeho šéfkuchaře se mění v chutnou ale zdravou lahůdku.
  • Více informací
  • Cena: CZK 690,-
  • 19.června - 20. července • Jahodové menu

    Jahodové menu připravujeme z jahod, které vlastnoručně sbíráme na jahodové plantáži nedaleko Prahy. Ty nejčervenější a nejsladší skončí na vašem talíři v podobě jahodového menu.
  • Více informací
  • Cena: CZK 890,-
  • Letní sezóna • Salads & Steaks

    Začíná léto a ke správnému létu patří i lehká jídla plné vitality a osvěžení. Šťavnaté steaky ochucené vlastnoručně trhanými bylinkami vypěstovanými ve Františkánské zahradě a chutné čerstvé saláty jsou jenom krátkým přehledem letního menu TRITON Restaurantu pečlivě připraveného z čerstvých sezónních surovin, které nabízí to pravé osvěžení pro horké letní dny. Neváhejte proto, rezervujte si stůl a přijďte zhýčkat své chuťové buňky skvělými a lehce stravitelnými pokrmy, které nabízí naše nové letní menu plné nápadů, neodolatelných kombinací a poutavého vzhledu.
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    16. - 31. října 2014 • Dýňové menu

    Tak jednoduché a přitom tááák dobré, to jsou jídla z dýní. Dýně mají všechny možné barvy, tvary i velikosti a každá se hodí na něco. A v kombinaci s dalšími dary podzimu jsou prostě strašně dobré. Tak moc, že se i strašidla bojí, aby si stihla rezervovat stůl v Tritonu.
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    11. - 16. listopadu 2014 • Svatomartinské Menu

    Tak jak letos? Přijede svatý Martin na bílém koni nebo přijde pěšky v zablácených botách? Tak či onak, my si pro něj připravíme posvícenskou svatomartinskou husu. S křupavou kůrčičkou, vinným zelím a svatomartinským vínem. A vás zveme na tu slávu taky!
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    20. listopadu 2014 • Beaujolais Nouveau

    Oslava svátku mladého vína. První láhve tohoto burgundského vína se otevírají tradičně třetí čtvrtek v listopadu. Přijďte s námi ochutnat nový ročník tohoto lehkého, svěžího vína. Třeba v kombinaci s výběrem vynikajících sýrů…
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    4. - 14. prosince 2014 • Ústřice na ledu

    Ne každý této pochoutce přijde na chuť hned napoprvé, ale ústřice chovali pro jejich výjimečnou chuť už staří Římané. Když už nenašli perlu, alespoň si pochutnali… A Casanova, jemuž by jeho apetit mohl leckdo závidět, spořádal prý na posezení 50 ústřic. Přijďte vyzkoušet, jaké účinky budou mít na vás…podáváme na ledu se sektem.
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    24. prosince 2014 • Štědrovečerní Menu

    Štědrovečerní večeře v restauraci? Ne, nezbláznili jsme se. Udělejte si Vánoce opravdu šťastné a veselé, tj. bez stresu nad připáleným kaprem a hádky, čí maminka dělá nejlepší bramborový salát. Svěřte to do rukou odborníkům a buďte v klidu, pochutnají si všichni!
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    25.- 26. prosince 2014 • Svatoštěpánské Menu

    Slavnostní oběd na Boží hod vánoční a svatého Štěpána si dopřávají nejen věřící lidé. Je příjemné si po dnech plných příprav a shonu zajít na skvělé jídlo, do restaurace, kde čas plyne pomalu a atmosféra krápníkové jeskyně vás svátečně naladí.
  • Více informací
  • Tato nabídka momentálne není k dispozici.

    31. prosince 2014 • Silvestr

  • Více informací
  • Cena: CZK 6034,-
  • Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
    Gastronomický kalendář - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Gastronomický kalendář - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Gastronomický kalendář - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3