Jarní menu

  • Salát z jarní cibulky, čekanky, listových salátů s pošírovaným vejcem
    100,-CZK/3,70 € €
  • Pastiňákový krém s pampeliškovým olejem a restovanými mandlemi
    91,-Kč/3,40 € €
  • Jehněčí koleno pečené na bylinkách, listový špenát a mačkaný brambor s pečeným česnekem
    490,-Kč/18,10 € €
  • Čokoládové cookie se žloutkovým krémem, pečeným jablíčkem v karamelu, citrónový sorbet
    130,-Kč/4,80 €

MENU 4 chody = 811,- Kč/osoba
+ k menu sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champenoise) ZDARMA

Cena za osobu: CZK 811,-
Stáhnout jako .pdf


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Jarní menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3