Sezónní menu

Čerstvé chutě, svěží barvy, mladé maso a zeleň bylinek. To je sezónní gurmánské menu očima našeho kuchařského týmu pod vedením Tomáše Horáka.


Podáváme denně od 12.00 do 17.00


  • Domácí bílý jogurtový sýr, zelený chřest v tempuře, ředkvička, bílá čokoláda,
    kokosová pěna, oxalis
    [CZK 140,-]

  • Polévka curry-citrónová tráva, jarní rolky
    [CZK 120,-]

  • Opékaný marinovaný losos Ikarimi ve vodce v obalu z červené řepy, račí omáčka,
    rukola rizoto, fialový květák, thajský chřest, kaviár
    [CZK 290,-]

  • Sous-vide perlička obalená parmskou šunkou, grilovaná mediterán zelenina,
    cassis-šalotková omáčka, opékaný topinambur s Créme fraich
    [CZK 420,-]

  • Tarte z Mascarpone, ananas, čokoláda Opalys
    [CZK 220,-]

  • Káva nebo výběr z čajů


Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako
MENU 5 chodů = 1190,- Kč/osoba
NEBO
MENU 5 chodů vč. aperitivu a sommelier výběru 2 sklenek vín a káva nebo exkluzivní čaj = 1 590,- Kč/osoba

Tato nabídka momentálně není k dispozici.

Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky