Gurmánské menu od šéfkuchaře Tomáše Horáka je promyšlené do každého detailu. Vína podtrhují zajímavou chuť jednotlivých chodů. Tolik nápadů, chutí a barev na jednom místě - v krápníkové restauraci v centru Prahy. Zveme Vás na gastronomický zážitek!
Podáváme od středy do neděle od 17.00 do 23.00
-
V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen [CZK 210,-]
-
Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina [CZK 220,-]
-
Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál, kokosová omáčka [CZK 290,-]
-
Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna [CZK 110,-]
-
Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto, fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna [CZK 420,-]
-
Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka, pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek [CZK 450,-]
-
Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů, oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips [CZK 260,-]
Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako MENU 4 chody = 1420,- Kč/osoba MENU 7 chodů = 1960,- Kč/osoba MENU 4 chody vč. aperitivu a sommelier výběru 4 sklenek vín = 2298,- Kč/osoba MENU 7 chodů vč. aperitivu a sommelier výběru 5 sklenek vín = 2937,- Kč/osoba
Cena za osobu: CZK 1420,-
|
|