Velikonoční menu

Česká kuchyně přímo hýří specialitami, které se připravují pouze na Velikonoce. Využívá k tomu mladé maso, první zelené bylinky a další jarní suroviny. Naši kuchaři si letos připravili svěží variaci na tradiční velikonoční pokrmy.

 

  • Sklenka Pálffy sekt Brut (méthode champegnois traditionelle)
  • Plátky pražské šunky podávané s křepelčím vejcem, křenovou majonézou a salátkem s pampeliškových listů a polníčku
  • Krémová polévka z topinambur a sušených hub, bylinkový olej
  • Jehněčí korunka pečená s rozmarýnem, mačkaný brambor s hrubozrnnou dijonskou hořčicí, listový špenát, omáčka z uzeného česneku
  • Pečený žloutkový krém, rebarbora nakládaná v malinovém sirupu, mandlová oplatka
  • Káva nebo výběr z exklusivních čajů

Tato nabídka momentálně není k dispozici.

Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Velikonoční menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Velikonoční menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Velikonoční menu - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3