Velikonoční menu

Česká kuchyně přímo hýří specialitami, které se připravují pouze na Velikonoce. Využívá k tomu mladé maso, první zelené bylinky a další jarní suroviny. Náš kuchařský tým v čele s naším šéfkuchařem Tomášem Horákem pro Vás připravili svěží, moderní Velikonoční menu. 

 

Velikonoční menu de chef Tomáš Horák

 

Amouse bouche

1. Úhoř na dva způsoby/uzená šlehačka/okurka/ hruška-vanilka/petrželka/šafrán/Bauchant Orange želé
Ryzlink Vlašský – pozdní sběr, Mikros vín, Mikulov (0,1 dl)

2. Červená řepa / Kozí sýr / Cassis / Crème fraiche / Bylinky / Krutóny

3. Pomalu pečená perlička se špekovým obalem, dýňové pyré, Cassis jus, plněný smrž, hrášek, zelený chřest
Frankovka Rosé - kabinet, Vinařství Mádlová, Velké Bílovice (0,1l)

4. Lemon – Yuzu Tarte / Mango / Tahiti Vanille / Citrónový chips
Pálava – výběr z hroznů, Vinařství Lechovice, Znojemská podoblast (0,5 dl)

 

Variace francouzského másla - Jean-Yves BORDIER,
máslo z mléka zemědělských farem v Bretani a Normandii

 

MENU 4 chody = 1 544,- Kč/ 60 EUR/osoba

MENU 4 chodů vč. výběru vín našeho sommeliera = 1 750,- CZK/ 68 EUR/osoba

Cena za osobu: CZK 1544,-


Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky