Šéfkuchař

"Nabízet nevšední gastronomický zážitek, který člověka vezme za srdce, je umění.  Stejně jako namalovat krásný obraz nebo složit nezapomenutelnou symfonii."

Šéfkuchař Michal Novák je v tom zkušeným mistrem a s oblibou dodává:
 

„Naše pokrmy nasytí vaši duši.“

 

Kuchařem se vyučil v Příbrami, vařil v Horském hotelu na Klínovci, v hotelu Victoria Les Diablerets ve Švýcarsku. Velkou školou mu byla práce v dánském kongresovém hotelu Legoland v Billundu. Získal ocenění na Gastro Hradec, Kuchaři roku a bojoval ve finále soutěže Sopexa.

 

V roce 1996 přišel do hotelu Adria a od roku 2003 zde působí jako šéfkuchař kuchyně, která proslavila tajemnou jeskyni v centru Prahy - Triton Restaurant.

 

Každý rok přitom vyráží na zahraniční stáže za inspirací. Absolvoval kulinářské pobyty v Dánsku, Mexiku, Rusku, Švýcarsku a mnoha dalších zemích. Nasbírané zkušenosti promítá do evropské části svého menu. Veškerá jídla chystaná Michalem Novákem jsou v duchu moderní gastronomie s důrazem na kvalitní suroviny a lehkost.

Zpet Vytisknout tuto stránku Odesilani vzkazu a pozadavku Zpet na začatek stranky
Šéfkuchař - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 1 Šéfkuchař - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 2 Šéfkuchař - Restaurace Praha 1 Václavské náměstí TRITON Restaurant 3