TRITON - TESTY INKLUDŮ ZE SPEC. GENERÁTORŮ
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget lorem eget nunc tincidunt varius. Duis et dignissim orci. Vestibulum sollicitudin leo est, eget sodales risus pellentesque eu. Nulla facilisi. Donec interdum erat a sapien fringilla dictum. Morbi elementum libero at sem fermentum euismod. Curabitur vitae nisl convallis, eleifend enim.
Я в обязательном порядке заказываю и соглашаюсь на оплатуHOTL
TITANIC Gourmet menu
Speciální menu, které nenechá lhostejným ani nejnáročnějšího gurmána
České Modern Art menu
Tradiční česká kuchyně v moderním provedení šéfkuchaře Tomáše Kohúta
Candlelight menu
Udělejte radost své drahé polovičce. Ideální menu pro romantickou večeři pro dva.
Vegetariánské degustační menu
S radostí představujeme speciální menu pro vegetariánské milovníky zážitkové gastronomie.
Jídelní lístek
Jídelní lístek restaurace máme v jazycích CZ, AJ, NJ, RU. Přijd’te pro nevšední zážitek!
Dárkový Gourmet certifikát
Udělejte radost svým blízkým a známým dárkovým poukazem do TRITON Restaurantu!
Firemní a skupinové oslavy
Neváhejte se na nás obrátit s dotazy na skupiny, organizaci večírků a oslav
Exkluzivní víno Salabka
Exkluzivní víno Salabka je součástí vínové karty a bohaté nabídky v TRITON Restaurant
HOCR
INDX
GASR
GATL
TITANIC Gourmet menu
- Moët & Chandon Imperial Brut
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- Hors d‘oeuvres
zelený chřest/ holandská omáčka/ kaviár z jesetera/ citrón
Ryzlink Vlašský, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov - Ústřice
ústřice/ petržel/ kiwi/ zelené jablko/ koriandr
Chardonnay Val St. Pierre, Languedoc, Francie - Siven
siven/ okurka/ mušle svatého Jakuba/ slávky/ kaviár ze pstruha/ Gazpacho
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo - Consommé Olga
telecí consommé/ ananas/ citrónová tráva/ zázvor/ mušle svatého Jakuba/ kreveta
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie - Jehněčí
jehněčí/ mátový demi-glace/ petrželové pyré/ hrášek/ špenátový knedlík
Chateauneuf du Pape "La Bernardine", Rhône, Francie - Foie Gras
Foie Gras/ celer/ Cognac/ vlašské ořechy/ vanilka
Sauternes, La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie - Waldorf Pudding
jablko/ rozinky/ vlašské ořechy/ citrón/ zázvor/ vanilka
Sherry
Titanic Gourmet menu 4 chody … 1.978,- Kč (80,0 €)
Titanic Gourmet menu 7 chodů … 2.992,- Kč (121,0 €)
Titanic Gourmet menu 4 chody vč. aperitivu a vinného párování … 3.313,- Kč (134,0 €)
Titanic Gourmet menu 7 chodů vč. aperitivu a vinného párování … 4.648,- Kč (188,0 €)
České Modern Art menu
- Bohemia sekt Prestige Rosé Brut
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- Játra
holubí játra/ Foie Gras/ portské víno/ zakysaná smetana
Pálava – výběr z hroznů, podoblast Znojemská, Vinařství Lechovice - Zavináč
marinovaný candát/ kešu ořechy/ slanina/ okurka/ paprika/ vanilka
Ryzlink rýnský, Vinařství Salabka Praha - Svíčková
pomalu pečený telecí Fillet steak/ smetanová svíčková omáčka/ karlovarský knedlík/ brusinky/ citrón
Pinot Noir, vinařství Salabka Praha - Bůček
konfitovaný vepřový bok/ nakládané zelí/ lanýžový knedlík/ šalotka-kaviár/ červená řepa
Cuveé Grand Reserva - Opulent, vinařství Kubík, Velké Bílovice - Rybíz & Angrešt
rybíz/pistácie/angrešt
Veltlínské zelené – ledové víno, vinařství Špalek, Nový Šaldorf
- Káva nebo výběr z nabídky exkluzivních čajů
České Modern Art menu 5 chodů … 1.706,- Kč (69,0 €)
České Modern Art menu 5 chodů vč. aperitivu, vinného párování & kávy/čaje … 2.844,- Kč (115,0 €)
Candlelight menu
- Malinový Kir Royal
- Amuse-bouche, šlehané máslo
- Tatarák
telecí filet/lanýž/žloutek/pažitka
Ryzlink Vlašský – pozdní sběr, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov - Tortellini
kopřiva/Burrata/pistácie/rajče
Chardonnay, Val St. Pierre, Languedoc,Francie - Mořský ďas
Mořský ďas/omáčka Yakiniku/Kimchi/pórek/kaviár ze pstruha
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo - Holub
Holub z Anjou/krupicový nok/hrozno/fíky/Armagnac/ostružina
Primitivo di Manduria, Puglia, Italy - Čokoláda
čokoláda/černý česnek/lékořice/mandle
Royal Tawny Porto 20 Y.O.
- Káva nebo výběr z nabídky exkluzivních čajů
Candlelight menu 5 chodů … 1.780,- Kč (72,0 €)
Candlelight menu 5 chodů vč. aperitivu, vinného párování & kávy/čaje … 2.917,- Kč (118,0 €)
Vegetariánské degustační menu
- Prosecco Belstar Brut D.O.C.
- Amuse-Bouche, šlehané máslo
- Tartaletka
bulgur/ petržel/ rajčatový ocet/ máta
Ryzlink Vlašský – pozdní sběr, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov - Gazpacho
zelí/ mrkev/ okurka/ zmrzlina z celozrnné hořčice
Frankovka Rosé, Vinařství Mádlová - Tortellini
kopřiva/ Burrata/ pistácie/ rajče
Chardonnay, Val St. Pierre, Languedoc, Francie - Vegetariánská “Kachna“
celer/ vegetariánské demi-glace/ cizrna/ ředkev Daikon/ sezam
Cuveé Grand Reserva - Opulent, vinařství Kubík, Velké Bílovice - Pavlova
bílá čokoláda/ jahoda/bazalka/ limeta
Malinový Kir Royal
- Káva nebo výběr z exkluzivních čajů
Vegetariánské degustační menu 5 chodů … 1.360,- Kč (55,0 €)
Vegetariánské degustační menu 5 chodů vč. aperitivu, vinného párování a kávy nebo čaje … 2.250,- Kč (91,0 €)
Exkluzivní víno Salabka
NERONET – víno z pražských vinic
Odrůda byla vyšlechtěna roku 1965 ještě v bývalém Československu, v Lednici na Moravě, křížením odrůd (Svatovavřinecké x Modrý Portugal) x Alibernet. Šlechtitelem odrůdy je Prof. Ing. V. Kraus, CSc. Cílem při křížení bylo získat odrůdu, barvířku, ovšem ranějšího zrání, než je Alibernet. Název odrůdy je složen ze dvou částí, slovo „nero“, v italštině „černý“ může být připomínkou tmavé barvy vín, přípona naznačuje, že se jedná o odrůdu kabernetového typu a jedním z rodičů je odrůda Alibernet.
Vinařství SALABKA
Vinice Salabka se rozkládá na ploše přibližně 4,5 ha na pravém břehu řeky Vltavy. První zmínku o trojské vinici najdeme v archivech Jiřského kláštera na Pražském hradě. Víno pro naše krále se zde tehdy pěstovalo po generace. Vinici, zničenou komunistickým režimem, pomohl zachránit před 15 lety profesor Vilém Kraus. První zmínku o trojské vinici najdeme v archivech Jiřského kláštera na Pražském hradě. Víno pro naše krále se zde tehdy pěstovalo po generace.
FRCE v.2k21
FRCE v.2k19
FRBO
ANEX
- TITANIC Gourmet menu Speciální menu, které nenechá lhostejným ani nejnáročnějšího gurmána
- České Modern Art menu Tradiční česká kuchyně v moderním provedení šéfkuchaře Tomáše Kohúta
- Candlelight menu Udělejte radost své drahé polovičce. Ideální menu pro romantickou večeři pro dva.
- Vegetariánské degustační menu S radostí představujeme speciální menu pro vegetariánské milovníky zážitkové gastronomie.
- Jídelní lístek Jídelní lístek restaurace máme v jazycích CZ, AJ, NJ, RU. Přijd’te pro nevšední zážitek!
- Dárkový Gourmet certifikát Udělejte radost svým blízkým a známým dárkovým poukazem do TRITON Restaurantu!
- Firemní a skupinové oslavy Neváhejte se na nás obrátit s dotazy na skupiny, organizaci večírků a oslav
- CHEF Karta Výhody a slevy pro naše stálé hosty a členy bonusového programu.
- Vinný lístek Nejlepší nabídka vín v restauraci TRITON na Václavském náměstí
- Exkluzivní víno Salabka Exkluzivní víno Salabka je součástí vínové karty a bohaté nabídky v TRITON Restaurant
- Francouzské vánoční cukroví TRITON Restaurant peče pro Vás francouzské vánoční cukroví.
- Štědrovečerní Galadinner menu Přijďte k nám oslavit Štědrý večer, udělejte si dokonalé Vánoce!
- Menu Boží hod 25.prosince Přijďte ochutnat exkluzivní vánoční menu do restaurace TRITON!
- Silvestrovská galavečeře v Praze 31. prosince od 19 hod. přijďte na speciální menu ze 7 chodů s živou hudbou v průběhu večera.
- Valentýnské menu (14. února 2024) Prožijte Den lásky v unikátním prostředí s vynikající zážitkovou gastronomií v centru Prahy
- Michelin akce V sobotu 23. listopadu se u nás konala gastronomická událost roku 2019.
GALL - GALLERY SPEC. GENERATOR
- Titanic menu
- Candlelight menu
- České degustační menu
- Jídelní lístek
- Interiér & Vinotéka
- Tým
- Vegetariánské menu
- Celá galerie